Zaterdag 9 maart 2019 om 15u en 19u

 

Toneel : GENDERNEUTRAAL

 

 


toneel

 

God schiep mannen en vrouwen! Was dat een zonde, een list van de duivel of een geschenk uit de hemel? Er is een wezenlijk verschil tussen jongens en meisjes, tussen mannen en vrouwen. Denk maar aan de clichés dat jongens liever voetballen en meisjes graag met poppen spelen. En toch is er een verandering merkbaar.
Misschien ben ik wel iets tussenin? En hoe gaan de anderen daar mee om? Iedereen is anders, toch? En de wereld die trekt zich daar niks van aan, die draait maar door. Dromen worden doorprikt en er wordt gepingpongd in mijn hoofd.
Het maakt niet uit wie of wat je bent; Chinees, toerist, jong of oud. Gelukkig is er altijd wel iemand die van jou houdt.
Het toneel is een samenraapsel van ervaringen uit het leven van jongeren op zoek naar hun identiteit. Met vallen en opstaan repeteren we op woensdag en zondag. 13 jongeren gingen de uitdaging aan en zullen er een boeiende toneelavond van maken.

GENDERNEUTRAAL IS EEN TONEELSTUK
GEBRACHT DOOR JONGEREN
VOOR JONGEREN EN VOLWASSENEN!

De voorstelling gaat door in OC De Stekke

Genummerde kaarten kosten € 8 (drankje inbegrepen) en zijn te verkrijgen vanaf 1 februari via toneelgenderneutraal@gmail.com
of via Veronique Vandevyvere, Burg. Pareitlaan 20,
tel 0477/72.72.64 (na 17 uur)

De voorstelling is een samenwerking tussen Koninklijke toneelvereniging Hoger Op en Jonge Helden/Gezinsbond Moorsele.