Zondag 21 november 2021 om 11u

 

Gezinsmatinee :


De Wilfrieds en Moaten

 

wilfrieds

 

De 2 broers Hans en Hein Denturck vormen als zoon van wijlen hun vader Wilfried samen "De Wilfrieds". De ene speelt gitaar en zingt, de andere speelt contrabas. Ze laten zich bij gelegenheid versterken door hun "Moaten", stuk voor stuk zeer getalenteerde muzikanten. Ze brengen gekende tijdloze nummertjes op een verrassend eigen en akoestische wijze.

Dorst?
Vanaf 11u kan je in OC De Stekke genieten van een aperitief of cava, terwijl de Wilfrieds ondertussen voor de muzikale noot zorgen.

Honger?
We zorgen dit jaar voor vol-au-vent met friet. Voor €13 (€20 voor niet-leden) krijg je een dampend bord vol-au-vent, knapperige frieten en groenten. Een kinderportie kost €6 en zij kunnen ook kiezen voor friet fricandel. Indien je blijft eten, dan krijg je er een aperitief gratis bovenop!
Afsluiten kan je met een kop koffie en een lekker stuk taart.

En voor de kinderen?
Voor de kinderen is er dit jaar opnieuw een springkasteel voorzien. Terwijl jij kan genieten van het optreden en een aperitiefje, kunnen de kinderen zich uitleven op het springkasteel. Daarnaast kunnen ze tot 12u30 een bezoekje brengen aan de kinderrommelmarkt.

De toegang is volledig gratis. Wil je genieten van een portie vol-au-vent friet (niet verplicht), dan schrijf je in voor 17 november.

Overschrijven kan op rekeningnummer BE89 7480 0439 2385

 

NIEUW DIT JAAR: WIN JE LIDGELD TERUG!

Omdat we jullie aanwezigheid ten zeerste appreciëren, verloten we onder de aanwezigen 3 gratis lidmaatschappen 2022. Voorwaarde is wel dat je inschrijft om te komen eten. Zowel kinderen als volwassenen maken kans. Er kan uiteraard maar 1 gratis lidmaatschap per gezin toegekend worden en met een gezin bedoelen we alle mensen die samen onder 1 dak wonen. Het lidmaatschap wordt terugbetaald na bewijs van overschrijving lidgeld 2022.

 

Inschrijven?