Uw lidkaart meer waard

 

Met je lidkaart/spaarkaart kan je korting krijgen bij duizenden handelaars in Vlaanderen. Maar met je lidkaart krijg je evenzeer korting op tal van culturele voorstellingen en evenementen.
Hieronder vind je een selectie van de acties waar je met je lidkaart korting krijgt.
Wil je een volledig overzicht van alle acties, druk dan hier.


BOUDEWIJN SEAPARK - BRUGGE

boudewijn

Met 3 shows, 20 outdoor attacties, een outdoor waterpark én 12 indoor attacties is je daguitstap naar Boudewijn Seapark goed gevuld!
Bewonder de spectaculaire sprongen van de dolfijnen in het prachtige decor van de gloednieuwe dolfijnenshow Moana's Bleu World. Beleef dolle pret in het openluchtwaterpark Bobo's AquaSplash met 8 glijbanen en de Splash Emmer. Breng een bezoekje aan de imposante zeeleeuwen in het zeeleeuwentheater en vergeet de prachtige zeehondenlagune niet.
Weer of geen weer, in Boudewijn Seapark beleef je uren speelplezier op de vele buiten- én binnenattracties!

Ledenvoordeel:

Als lid van de Gezinsbond krijg je:

20 % spaarkorting op dagtickets gekocht aan de kassa. Geldig van 8 mei tot en met 30 juni 2018.
15% spaarkorting op dagtickets gekocht aan de kassa. Geldig van 1 juli tot en met 30 september 2018 en in de herfstvakantie (27 oktober 2018 tot en met 4 november 2018. 

De korting geldt niet op onlinetickets, groepstickets, andere producten en is niet cumuleerbaar met andere acties. Je kan je tickets (gedeeltelijk) betalen met afnames per schijf van 10 euro.


15/02/2016 - 05/03/2017 : EFTELING (KAATSHEUVEL - NEDERLAND)

 efteling

 
Efteling, Sprookjes bestaan. Elke dag! 

Efteling is al meer dan zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon, waar je nooit uitgekeken raakt. Wil je herinneringen ophalen of nieuwe opdoen? Wandel door het Sprookjesbos waar je lacht om het nieuwste sprookje De nieuwe kleren van de keizer. Of stap - als je durft - in de dubbele houten racer achtbaan Joris en de Draak en schreeuw de longen uit je lijf. Wat je zeker niet mag missen, is Aquanura; de grootste watershow van Europa! Gekleurde fonteinen reiken op prachtige Efteling-melodieën tot boven de Pagode. Aquanura vormt het schitterende slot van een sprookjesachtige Efteling-dag. De Efteling is 365 dagen geopend en dichterbij dan je denkt! Voor praktische info en actuele openingstijden, verwijzen we je graag naar efteling.com

Ledenvoordeel:

Als lid van de Gezinsbond kan je Efteling tickets aankopen aan € 31 i.p.v. € 36,50 (kassaprijs), € 38,50 (kassaprijs zomerperiode) of € 34,50 (online voordeeltarief).
Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis binnen.

Bestellen:

Je kan Efteling tickets aan voordeeltarief kopen op vertoon van je lidkaart aan de kassa. Bestel je je tickets via de webpagina van de Efteling, geef dan bij acties 'Gezinsbond' in als code.