De lidkaart waarmee je spaart


Alle leden van de Gezinsbond krijgen een elektronische lidkaart. Hiermee kan je in duizenden handelszaken in Vlaanderen winkelen, sparen en kopen.

 

Hoe werkt het?


lid spaarkaart

Wanneer je iets aankoopt bij een deelnemende handelaar, krijg je korting via je lidkaart. De handelaar plaatst de korting in je online portemonnee via zijn terminal en jouw lidkaart. Met de opgespaarde korting kan je per schijf van 5 euro betalen in een van de aangesloten handelszaken.

Met je lidkaart/spaarkaart krijg je niet alleen korting bij de handelaar om de hoek. Er zijn ook tal van speciale kortingsacties.

Meer info over de lidkaart waarmee je spaart, de speciale acties en de aangesloten handelaars in heel Vlaanderen: https://ledenvoordelen.gezinsbond.be/

 

Gezinsvriendelijke handelaars in de buurt van Moorsele:

Via onderstaande link vind je meer dan 150 handelaars in een straal van 10 km rond Moorsele die korting geven met je lidkaart.

https://ledenvoordelen.gezinsbond.be/in-je-buurt?coordinates%5Bdistance%5D%5Bfrom%5D=10&coordinates%5Bvalue%5D=moorsele&search_api_fulltext=&sector=All

Ben je handelaar en wens je ook gebruik te maken van de "Lidkaart waarmee je spaart"? Contacteer onze coordinator Annie.